DeWolff NL

Bio:


In Peer kennen we de wolf maar al te goed. Maar van DeWolff mag de naambekendheid hier wel nog ietwat opgevijzeld. Want op het schap met “al te goed bewaarde geheimen”, kunnen we deze Nederlands-Limburgse band terugvinden. De broertjes Pablo en Luka Van de Poel en hun maatje Robin Piso zijn intussen immers een dik dozijn jaren aan de slag: ze wonnen de Nederlandse Kunstbende al in 2008, ze stonden al in 2010 op Pinkpop en waren sindsdien in zowat heel bluesminnend Europa te zien en horen.

Stilzitten is de jongelui niet gegeven, want sinds hun start, brachten ze al tien (!) platen uit. 

Toen de tournee die gepland was ter ondersteuning van hun “Tascam Tapes”, door corona in het water viel, speelde de band in maart 2021 alle (toen nog) negen hun studioplaten integraal tijdens evenveel livestreamconcerten. Een recente parel ontsproot dan weer Live at Royal Theatre Carré samen met het gerenommeerde Metropole Orkest.

Kijk, dat is nu een voorbeeld van “liefde voor het vak” en “werklust”, zoals we het graag zien. De drie Wolffjes brengen dat ook telkens mee naar het podium en, te oordelen naar wat hun jongste, majestueuze “Wolff Pack” te bieden heeft, gaan we hiermee een heerlijk uurtje bluesrock tegemoet.
Laatst op Blues Peer:


2022

Onze partners

powered by