ticket info

Welke tickets zijn er beschikbaar? 

Alle beschikbare tickets zijn hier te vinden.

Op vrijdag 3 juni 2022 is er gratis toegang. Let op: vol = vol.
Daarvoor is geen ticket nodig, maar met een King Combi (vr+za+zo) heb je gerandeerd toegang. 
Crowdfunding King Ticket houders en Legend Tickets hebben dan ook gegarandeerd toegang. 

Drank- en eetbonnen?

Drankbon = eetbon. Om het eenvoudig te houden, is er maar één soort drank- en/of eetbon, voor alle drank en eten op de wei en VIP. 

De voorverkoop drank- en eetbonnen stopt op woensdag 1 juni 2022 om 18.00u. 

Zijn er ook VIP-tickets beschikbaar?

Er zijn VIP-tickets beschikbaar in de reguliere verkoop. Neem contact op met partners(at)bluespeer.be indien u interesse heeft in een samenwerking.

Toegang voor kinderen?

Kinderen tot 12 jaar krijgen gratis toegang tot het festivalterrein. De enige voorwaarde is dat deze gehoorbescherming dragen en begeleid worden door een volwassene.

Legend of King deal crowdfunding mei 2021?

De Buddies die in 2021 het festival steunde door een Legend Deal aan te kopen krijgen levenslang toegang tot Blues Peer georganiseerd door BRBF vzw. 
Een Legend Ticket is persoonsgebonden. Aan de ingang wordt de identiteitskaart naast de voucher gevraagd.  Legends ontvangen jaarlijks een nieuwe voucher op naam.
De food & drink voucher (Legend, King & Buddy) en camping ticket (King) die bij de crowdfunding deal waren inbegrepen, werden toegestuurd in de mail met het ticket van Tickoweb.

Het goodie pakket zal op een later tijdstip in orde worden gebracht.

Ticket omruilen?

Tickets kunnen niet ingeruild worden bij de festivalorganisatie. 
Maak gebruik van Ticketswap.com om je ticket eventueel door te verkopen. 
Vragen i.v.m. de Legend en King tickets van de crowdfunding 2021 kunnen rechtstreeks gesteld worden via tickets(at)bluespeer.be.

Ticket verloren?

Wanneer je een ticket of de code op het ticket verliest, moet je een nieuw ticket kopen. Tip: je tickets zijn digitaal terug te vinden in je mailbox of ticket-wallet. 
De organisatie van Blues Peer, de partners en vrijwilligers zijn niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of ongevallen. 
De organisatie van Blues Peer is niet verantwoordelijk voor gevolgen van onvoorziene weersomstandigheden of overmacht.


vervoer en parkeren

download mobiliteitsplan PDF

Waar ligt Blues Peer 2022? 

Adres GPS: Deusterstraat 78, 3990 Peer, België.

Met de fiets?

Zie www.fietsnet.be om de meest aangename fietsroute uit te stippelen naar Blues Peer. We bevinden ons vlakbij knooppunt 03 van het toeristisch fietsroutenetwerk Limburg (de blauwe plaatjes). 
Er is een ruime fietsenstalling voorzien, vlak bij de ingang van het festivalterrein: gratis, niet overdekt, onbewaakt, dus voorzie zeker een goed fietsslot.

Met het openbaar vervoer?

Zie www.delijn.be voor de diensteregelingen van de bussen. 
Het festivalterrein bevindt zich op 1500m van de bushalte ‘Pol Kip’. 

Met de auto? 

Volg de bewegwijzering wanneer je Peer nadert. 

De Kiss & Ride bevindt zicht aan Sporthal De Deust. Van daar kan je te voet naar het festival. 

De zone ter hoogte van het festival is grotendeels autovrij. Er is geen doorgaand verkeer mogelijk tussen Peer en Erpekom/Meeuwen; omleiding via de N73 Baan naar Bree en Erpekommerweg. 


Er is voldoende parking voorzien op wandelafstand van het festivalterrein. De festivalorganisatie is niet aansprakelijk voor diefstal of schade.
De parking is betalend per voertuig: €11 voor één dag of €21 voor 3 dagen.
Tegen foutparkeerders wordt streng opgetreden door de politie.


festivalweide

OPENINGSUREN FESTIVALWEIDE

- vrijdag 3 juni 2022: 18u30 - 02u00
- zaterdag 4 juni 2022: 13u30 - 02u00
- zondag 5 juni 2022: 13u30 - 01u00

AFVAL EN DUURZAAMHEID

Omdat het festival gelegen is in een bijzondere natuurlijke omgeving is het van groot belang dat het zoveel mogelijk afvalvrij wordt gehouden. Dit geldt voor het festivalterrein, parkings en de camping.

Om hygiënische redenen, zijn de oude glazen biermokken en harde plastic herbruikbare bierbekers, niet toegelaten.

Glas, blik, plastic flessen, kartonnen drankverpakkingen worden absoluut niet toegelaten op het festivalterrein. Gelieve zelf geen eten en / of alcoholische dranken binnen te brengen. Er is een groot catering aanbod op het festivalterrein. De prijzen zijn democratisch.

Blues Peer wordt georganiseerd in een groen kader, vuurtjes worden niet toegelaten. 

VREEMDE VOORWERPEN 

De bezoekers kunnen aan de ingang worden gefouilleerd. Degene die zich daar niet aan onderwerpt kan de toegang worden geweigerd. Stoeltjes, stokken, scherpe voorwerpen en andere gevaarlijke voorwerpen zijn verboden. Niet toegelaten zijn voorwerpen die geluid produceren zoals muziekinstrumenten, toeters, … 

Eigen stoeltjes zijn dus ook niet toegelaten op de festivalweide. Er worden voldoende zitgelegenheden (+500) voorzien op het terrein. Daarnaast kan je ook goedkoop een eigen custom kartonnen Blues Peer-stoeltje verkrijgen aan de Merch stand.

DIEREN

Honden en overige huisdieren zijn niet toegelaten op het festivalterrein en de camping. Blindengeleide- en assistentiehonden zijn uiteraard wel welkom. 

TOEGANKELIJKHEID

Mensen met een handicap zijn van harte welkom.
Blues Peer levert extra inspanningen om het festival toegankelijk te maken voor mensen met een handicap en rolstoelgebruikers.

- Op het festivalterrein en op de camping zijn er aangepaste toiletten voorzien.
- Er zijn parkeerplaatsen voorbehouden op de bezoekersparking. 
- Blindengeleidehonden en assistentiehonden worden toegelaten op het festivalterrein.

Meer informatie of hulp nodig? Stuur een e-mail naar welcome@bluespeer.be

GEHOORBESCHERMING

Oordopjes zijn tijdens het festival gratis te verkrijgen aan de ingang en aan elke drankenstand.

EHBO

Op het terrein is er permanentie voorzien van de medische hulpdiensten. Bij ongevallen kan je je wenden tot hen.


camping

Een campingticket geeft je toegang tot de camping op 3 – 4 – 5 juni 2022 .

Openingstijden camping: van vrijdag 3 juni 2022 om 12.00u tot maandag 6 juni 2022 om 11.00u. 

De toegangsprijs voor de camping bedraagt €16 per persoon, ongeacht de verblijfswijze ( tent, mobilhome, camper,...).  Slapen in de auto mag niet op de camping, tenzij het voertuig daarop expliciet is voorzien. Voor een mobilehome of slaapbusje betaal je parkeergeld. Personenwagens dienen te parkeren op de parking, met geldig parkeerticket. 

Er is een ruime laad- en loszone voorzien op de camping. 

Alleen mensen met een campingbandje hebben toegang tot de camping.
Het omwisselen van je campingticket voor een campingbandje gebeurt bij de ingang van de camping.

ONTBIJT

Op zaterdag 4 en zondag 5 juni wordt er een heerlijk ontbijt aangeboden. Dit vindt plaats in de VIP-area op de festivalwei.

Hiervoor koop je best op voorhand een voucher via de ticketpagina. Dit ontbijt is ook beschikbaar voor niet-kampeerders. 

Openingsuren ontbijt: 9.00u tot 10.30u

 

BARBECUE

Er wordt elke dag een barbecue voorzien voor onze gasten op de camping, telkens van 17.30u tot 20.30u.

Daar kan je voor welgeteld 1 bonnetje een lekker stuk vlees en bijhorende groenten smikkelen. Goedkoper lukt helaas niet. Aangeboden als extra dienst van het huis.

FACILITEITEN

 

De camping is bemand en ligt op wandelafstand van het festival.

Er wordt een zone voorzien voor tenten en een zone van mobilehomes, caravans, slaapbusjes,... . Geen reservatie nodig.
Hou nooduitgangen en branddoorgangen altijd vrij.
 
Centraal worden gasvuurtjes ter beschikking gesteld aan kookeilanden. Daar kunnen de kampeerders op gecontroleerde wijze een eigen potje warm maken.

Er is geen elektriciteit voorzien voor de standplaatsen. Nabij de sanitaire voorzieningen zijn wel enkele stopcontacten voorzien.

SANITAIR

 

Op de camping zijn gratis toiletten aanwezig. Gebruik deze en laat wildplassen achterwege uit respect voor je medekampeerders.
Ook zijn er douches aanwezig.

 

AFVAL

 

Bij de camping ingang kun je een vuilniszak halen om al je afval in te deponeren. Deze kunnen vol worden ingeleverd bij het inleverpunt op de camping. 

 

ALGEMENE REGELS

 

Dieren, glas, scherpe voorwerpen, wapens, drugs, lachgas of andere voorwerpen die door de organisatie als gevaarlijk worden gezien zijn verboden op de camping. Op de camping is het wel toegestaan om tot aan een maximum van 10 liter eigen drank mee te nemen in plastic flessen en/of blikken. Het meebrengen van eten is toegestaan.

Om veiligheidsredenen zijn generators, gasflessen, gasbranders, open vuur (en aanverwanten) en barbeques niet toegestaan op de camping.

Luide muziek wordt niet toegestaan, houd rekening met elkaar.
Illegaal kamperen is streng verboden.

Het is niet toegestaan eten en/of drinken in welke verpakking dan ook mee te nemen van de camping het festivalterrein op.

Wapen- en drugbezit is bij wet verboden. Het is verboden om drugs te bezitten, te gebruiken of te verkopen op Blues Peer. Elke inbreuk kan aanleiding geven tot ontzegging van de toegang tot de camping en het festival. 
 

Je mag geen handel drijven op en rond het festivalterrein en de kampeerterreinen zonder uitdrukkelijke toestemming van de organisatie.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal, beschadigingen en/of ongevallen op en rond het festivalterrein en de kampeerterreinen.

 

Gebroken harten durven al wel eens voor te komen, mail voor vrijblijvend liefdesadvies naar welcome(at)bluespeer.be


promo en pers

Promotie voeren?

Bij tijdelijk politiereglement is het zowel op als rond het festivalterrein (parking, camping,...) verboden te afficheren en te flyeren. De politiediensten zullen hier streng op toe zien.
Blues Peer voorziet voor collega organisatoren wel in een aantal goede alternatieven opdat op een kwaliteitsvolle manier promotie kan gevoerd worden richting de bezoekers. Voor meer info kan u terecht op dit e-mailadres: communication(at)bluespeer.be. 

Aanvragen accreditatie?

Aanvragen voor accreditaties (press/fotografie/guest) kunnen ingediend worden tot 9 mei 2022 via communication(at)bluespeer.be. Aanvragen die later binnenkomen worden niet meer behandeld.
Blues Peer voorziet een beperkt aantal persaccreditaties, en maakt een selectie op basis van medium en bereik. Een aanvraag staat dus niet meteen gelijk aan toegang.

Onze partners

powered by