Sugaray Rayford USA

Bio:


Zoals zovelen, begon de piepjonge Sugaray Rayford op zijn zevende te zingen in de kerk. Fastforward: van het koor naar de club. De jongeman ontdekte immers al snel dat zijn stem zich uitstekend leent tot blues- en soulmuziek. Hij kwam al vroeg helemaal op eigen benen te staan en kende grimmige armoede. Na een verhuis naar San Diego, kwam Sugaray bij de Rhythm & Blues en funkband Urban Gypsys terecht. Een uitstekende leerschool voor de jonge zanger, die in die jaren een geweldige podiumpresence ontwikkelde. Zijn overstap naar de blues maakte hij met de groep Aunt Kizzy’s Boys, die de regionale awards aaneen wist te rijgen. Ruim tweehonderd concerten per jaar spelen, en gas geven!

Dat bleek alweer de perfecte opstap naar de solocarrière van Sugaray, die zo’n tien jaar geleden begon en vandaag zes langspelers en talloze awards telt.

Verwacht u aan een trits classic soulmelodieën, doorspekt met zowat de meest funky blues grooves van dit ondermaanse én met sociaal geïnspireerde teksten. Verantwoord feesten, zoiets!
Laatst op Blues Peer:


2022 2023

Onze partners

powered by