The Devon Allman Project USA

zo 28 MEI — 19:45
Club Mississippi
Bio:


U weet onderhand dat we hier in Peer iets hebben met de familie Allman: die mensen hebben namelijk, als weinig anderen, de klank bepaald van de blues en de bluesrock, zoals we die hier graag horen. Het is dus eigenlijk niet meer dan logisch dat we de band van Gregg-zoon en Duane-neef Devon aan onze affiche wilden toevoegen.

Zoals het hoort voor een echte Allman, groeide hij op met een dieet van rock- en bluesgitaren en was hij, in de loop der jaren, met duizend-en-één projecten bezig. Er is nauwelijks een gitarist te vinden, waarmee Devon niét het podium deelde. De passage van de Royal Southern Brotherhood in Peer ligt bij velen nog heel vers in het geheugen.

Of Devon nu met zijn eigen Project op stap gaat, dan wel wanneer hij met de Allman-Betts Band of HoneyTribe aan de slag ging, telkens weer werden die concerten simpelweg feestjes. De songs van de familie zijn nog steeds vaste prik op de playlist.

Dat zal nu niet anders zijn, durven we te denken, al moeten we u een beetje waarschuwen: zijn familienaam indachtig, is Devon niet meteen de man van zestigminuten-concertjes en we hopen dat uw fysieke toestand van aard is om u op deze zondag een tandje bij te laten steken ! 

 


Laatst op Blues Peer:


Onze partners

powered by